Vind uw winkel.

Zoeken

Adres

Hein Gericke Hein Gerice Shop Haasrode Haasrode
Work Ambachtenlaan 58/1
3001 Haasrode
België
Tel: +32 16 400036

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Gesloten
 • Hein Gerice Shop Haasrode

Hein Gericke Shop Haasrode (Leuven)

Hein Gericke is een dynamisch bedrijf dat in verschillende landen bekent staat omwille van zijn goede prijzen en kwaliteit. Wij kunnen je alles aanbieden wat betrekking heeft op de moto en de motaar zoals: accessoires, techniek, kledij, helmen, vakantiemateriaal, onderhoudsproducten en nog meer. Als je vragen hebt staat Hans steeds klaar om je deskundig advies en tips te geven. Kom gerust een kijkje nemen.

Hoofd merken

KLEDING

Onze kleding bestaat uit een all season collectie voorzien van Gore-tex of Shelltex membraan. Verder verkopen we zomerkleding en sportieve outfits van Prosport en Alpinestars. Nu hebben we ook andere merken in de collectie, zoals Arlen Ness en Ixon. Daarnaast verkopen we ook vrijetijdskleding en thermokleding. Op het gebied van motorlaarzen verkopen wij Alpinestars, Daytona, Bullson en natuurlijk ons eigen merk, Hein Gericke. We verkopen winter- en zomerhandschoenen. De winterhandschoenen zijn ook van een Gore-tex of schelltex membraan voorzien. De handschoenen zijn er in de merken Alpinestars en Hein Gericke.

HELMEN

Graag helpen wij u bij het zoeken naar de juiste helm. Of u nu een integraal helm zoekt of een systeemhelm wij kunnen u helpen bij uw keuze. Onze merken zijn: Arai, Schuberth, X-lite, Nolan, HJC en Takai. Ook als u losse onderdelen wilt hebben kunnen wij dat voor u bestellen. Navigatie en communicatie leveren wij ook. Wij kunnen u adviseren wat u het best kunt gebruiken voor uw wensen.

TECHNIEK

Naast kleding hebben wij ook een techniek afdeling. Naast alles wat er in de catalogus te vinden is, leveren wij ook bagage systemen van Hepco & Becker, Givi en SW-Motech. Verdere Leveranciers waar wij mee samenwerken zijn ABM, MRA, Giannelli, Kellermann, Oxford etc.

 • Picture from De grote Paas aktie van Hein Gericke

  De grote Paas aktie van Hein Gericke

  16.04.2014

  Nu geven wij tot €300,- korting bij uw aankoop!

  Meer
 • Picture from Die große Osteraktion von Hein Gericke

  Die große Osteraktion von Hein Gericke

  16.04.2014

  Jetzt schenken wir Euch bis zu 300€ zu Eurem Einkauf!

  Meer
 • Picture from Hein Gericke video opname wedstrijd

  Hein Gericke video opname wedstrijd

  29.05.2013

  Wij zoeken de mooiste Motor-video. Gratis onder het motto FEEL THE RIDE willen wij uw video opnames van uw mooiste motor tour belonen. 

  Meer
 • Picture from Praat met ons mee!

  Praat met ons mee!

  19.11.2012

  Ontdek het laatste HG nieuws hier, promotie’s en sale aktie’s op Facebook en Twitter!

  Meer
 • Picture from HEROPENING in GENT!

  HEROPENING in GENT!

  07.03.2012

  De nieuwe Hein Gericke Shop in Gent... Meer